För samtliga tjänster kommer jag hem till dig eller att vi kommer överens om en plats att vara på. Lektionerna är 45 minuter långa. För tömkörning gäller att det aktiva arbetet är ungefär 30 min, resten av tiden går till att vi tillsammans analyserar hästen, byta varv mm.

Tömkörning av häst 300 kr

Privatlektion där du tömkör 300 kr

Dressyrlektion 300 kr

Jag erbjuder även olika kurspaket för ridklubbar, föreningar eller en grupp som vill lära sig mer om tömkörning:

 • Tömkörningskväll: en teorilektion på ca 3 h där vi går igenom grunderna i tömkörning samt den utrustning som behövs. En trevlig kväll där deltagarna har möjlighet att ställa frågor och få med sig en stabil grund kring tömkörning.
  Deltagarantal styrs av lokalens storlek, Pris för hela kvällen från 2000 kr.

 • Helgkurs: denna kurs sträcker sig från lördag till söndag och ger deltagarna en god teoretisk och praktisk grund i tömkörning.
  • Lördag: dagen börjar med en lektion på ca 3 h där vi går igenom grunderna i tömkörning samt den utrustning som behövs. På eftermiddagen körs ett pass i små grupper (2-3 hästar) där ekipagen får lära sig de första övningarna för att arbetar med hästen på töm.
  • Söndag: dagen består av att varje ekipage har en egen lektion (ca 30 min) med mig där vi kan arbeta mer effektivt med vad som behövs för just det ekipagets utveckling. Dagen avslutas med en samling där vi kan diskutera frågor som uppkommit under helgen.
   Max 10 ekipage, pris för hela helgen från 10 000 kr.
 • Clinic: olika upplägg beroende på vad som önskas. Pris från 2000 kr.

Priserna är ungefärliga och beror på upplägg, antal deltagare och resväg. Det går självklart bra att skräddarsy ett paket efter specifika önskemål.

Kontakta mig för mer information och bokning.

BOKNINGSREGLER

All bokning av är bindande. När tiden för träningen är bekräftad blir du betalningsskyldig om du inte kommer på utsatt tid. Om du får förhinder ligger ansvaret på dig att hitta en ersättare.

Vid sjukdom/skada på dig eller häst som leder till avbokning inom 48 timmar kan betalningskravet lyftas mot uppvisning av läkar- eller veterinärintyg.